Как да поръчам?

Поръчки на едро
 

Изберете ни за ваш партньор и ние ще реализираме всички ваши идеи с много желание и внимание към детайла. При всяка поръчка между 10 и 100 броя можете да разчитате на изпълнение в рамките на 5 работни дни. За експресни поръчки и по-голямо количество срокът е по договаряне, за да гарантираме най-бързото възможно изпълнение.

Индивидуални поръчки
 
За лични поръчки, моля следвайте стъпките от процеса на поръчка. Всичко, което сте избрали ще се появи във вашата „кошница“. Така по-лесно можете да видите какво сте поръчали, сумата на поръчката и да прибавите или премахнете даден артикул. Ако успешно сте завършили поръчката ще получите потвърждение чрез имейл и/или телефонно обаждане. Ще изпълним Вашата поръчка до 3 работни дни, освен ако не е договорен друг срок. Плащането на поръчките се извършва чрез наложен платеж - ще заплатите стоката при нейното получаване директно на куриера. Цената на доставката е 5 лева и се начислява допълнително към цената на артикулите.

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАЙЛОВЕТЕ
 

Важно е да знаете, че за нас е необходимо  оригиналните файлове да бъдат в първоначалния им формат и оригиналния им цветен модел – да не са конвертирани, а запазени пряко от програмата, на която работите. При подготовката на файловете за печат, който ще ни изпратите, е важно да включите визуализация – разположение на графиката/изображението върху артикула, а също и следната информация:

При векторни изображения:
- формат на файловете: EPS, AI, CDR или PDF
- стойност на цветовете:  CMYK или PANTONE SOLID COATED
- текстове трябва да бъдат конвертирани в криви
- мащаб 100%

При растерни изображения:
- формат на файловете: PSD или TIFF
- стойности на цветовете: RGB
- мащаб 100%
- резолюция: между 150 и 300 dpi

 
Моля, посочвайте точен адрес за да могат избраните продукти по-лесно да стигат до Вас.

При въпроси моля пишете ни на: kosioteniskata@gmail.com

Константин Коцев
Dream Print Ltd.

Адрес: София, Железопътна 15
+359 879 90 90 55